Ez dakigu ziur nola deskubritu genuen sua, baina lehenengo sugarra piztu zuen txinpartak sukaldari bihurtu gintuen, eta sukaldaritzak, gainera, gizaki. Bazkaria prestatzeko ekintza partekatutako esperientzia bihurtzen du suak. Sukaldean aritzeak lankidetza eskatzen du, sua ez itzaltzeko besterik ez bada ere.
Karta
Kartatik kanpo
Muka menua
Taberna
Almendra TXIGORTUAK
3,5
Bakailao gilda
3,5
Patata tortila tipularekin
3,5
Oliba aliñatuak
4
Antxoa "matrimonio" tosta
4
Brioche-opila antxoa gazitu eta gurin ketuarekin
4,5
Ostra naturala edo txingarretan erreta
5,5
Kanpainako patea
9
Urdaiazpiko iberikodun kroketa
2,5/9
Ogia txingarretan, berenjena eta pinaziak
10
Antxoa marinatuak, limoia eta garum-a
11
GAZTA ZATIA
13
TORRADA
5
*ARTISAU-GARI-OGIA OLIBA-OLIO BIRJINA ESTRAREKIN (PERTSONAKO)
3
OSTRA TIGREA ESNEAREKIN
5.5
Ogia parrillan alberginia eta pinaziekin, SARDINA ETA LIMOI ERREA
14
ERREMOLATXA ERREA, MAMI garratza ETA ZITRIKOAK
16
PORRUAK TXULETA-EMULTSIO BATEKIN
16
KUKULUA TXINGARRETAN, IDIAZABAL ZAHARRA ETA BELARRAK
16
ANTXOA MARINATUAK LIMOI ETA GARUMAREKIN
19
KRISTALEZKO PIPERRAK PIL PIL SALTSAREKIN
21
Itsas datilak txingarretan, saltsa berde eta errefau pikantearekin
24
Bakailaoa limoian patatekin
32
ZAPOA EZPELETA GURIN ETA MAITAKEAREKIN
34
Lumagorri oilasko brotxeta marinatua
21
Tsukune-tsukuna iberiarra
21
TXERRI IBERIKOAREN ABANIKOA ETA PERRETXIKO ESKABETXEA
25
KALABAZA KREMA ETA ALMENDRA TXIGORTUAREN IZOZKIA
9
ERREZILGO ERREGE-SAGARRA ESNE FRESKO IZOZKIAREKIN
9
BANILLA PANAKOTA, EZTIA ETA POLENA
9
GAZTA ZATIA (EUSKAL HERRIA)
13
Plater zerrenda hau merkatuan egunero aurkitzen dugunaren eta gure ekoizleek eskaintzen digutenaren arabera sortzen dugu, beraz, aldaketak egon daitezke.
TXIPIROIA TIPULA SALDAREKIN (100 G)
15
KALABAZA HOSTOPILA GAZTAIN-ERRE OZPIN-OLIOAREKIN
21
ESNEGORRI-ESKABETXEA ETA AZENARIO TXIKIA
22
ONDDOA ETA PINAZIAK
24
IA ERRETAKO MELOKOTOI IZOZKIA ETA MONASTRELL OZPINA
9
OGIA PARRILLAN, ALBERJINIA ETA PINAZIAK, SARDINA ETA LIMOI ERREA
ERREMOLATXA ERREA, MAMI garratza ETA ZITRIKOAK
KUKULUA TXINGARRETAN, IDIAZABAL ZAHARRA ETA BELARRAK
PIPER KRISTALA ETA BERE PIL PIL
ITSAS DATILAK TXINGARRETAN, SALTSA BERDE ETA ERREFAU PIKANTEAREKIN
ANTXOA MARINATUAK LIMOI ETA GARUMAREKIN
Bakailaoa limoian patatekin
TXERRI IBERIKOAREN ABANIKOA ETA PERRETXIKO ESKABETXEA
KALABAZA KREMA ETA ALMENDRA TXIGORTUAREN IZOZKIA
62 €